4rt. Butlletí AMPA

11 04 2010

DES DE L’AMPA DEL SES DE BEGUES US INFORMEM:

A la darrera reunió de la junta de l’AMPA del SES Begues, el dia 19 de març vàrem tractar els temes següents :

1.  De la última reunió amb la direcció del SES cal remarcar:

1.1.   Li vàrem comunicar que l’AMPA donarà una subvenció pel treball de síntesi a Can Grau de 20 € pels alumnes socis de l’AMPA.

1.2.   Ens informen que les obres del SES van tirant endavant. No hi ha encara les parets exteriors però ja estan enrajolant el terra de la zona de despatxos.  Esperem i desitgem que no s’endarrereixin els terminis previstos.

1.3.   Ens faciliten la informació per a sol·licitar les subvencions que atorga el Departament d’Educació. Tant el SES com l’AMPA haurà de demanar les que li pertoquin.

1.4.   Properament ens passaran un paper informatiu sobre l’activitat que faran els nostres alumnes a l’auditori de Cornellà dins el projecte Òpera a Secundària que organitza el Liceu.

2.  Es concreta el tema del sorteig per a subvencionar el viatge a Port Aventura al maig. Es faran números de 3 xifres coincidents amb el sorteig de l’ONCE del dia 30 d’abril, i es donaran 24 números aproximadament a cada alumne (només als socis de l’AMPA) per valor d’1 euro. Es sortejarà una paletilla d’aglà. Els nens hauran de tornar els guanys dels números que venguin en el mateix sobre amb el seu nom en un plaç determinat. Quan s’hagi de pagar la sortida, l’AMPA pagarà al SES l’import que cada nen hagi venut i la família haurà de pagar la resta.

3.  Menjador: s’acorda que l’AMPA comprarà un talonari de 10 tiquets de menjador i que els donarem a la Cristina perquè els alumnes que ho vulguin puguin comprar un tiquet individual quan el necessitin.

4.  Les xerrades demanades per l’AMPA del Sant Cristòfor i per la Diputació per la franja d’edat de secundària són: 1. L’adolescència: llibertats i límits, 2. Els conflictes i problemes dels adolescents; quan cal preocupar-se, i 3. Prevenció i consum d’alcohol en els adolescents. Estan pendents de confirmació.

5.  Reunió PEB: es farà un fòrum  del PEB el proper 17 d’abril de 2010. El tema serà “ Els joves i els grans a Begues, el seus valors i els teus “. Us convidem a tots a participar-hi activament.


Accions

Information