6è Butlletí AMPA

6 06 2010
DES DE L’AMPA DEL SES DE BEGUES US INFORMEM:
A la darrera reunió de la junta de l’AMPA del SES de Begues, el dia 14 de Maig vàrem tractar els temes següents :
1.   De la última reunió amb la direcció del SES cal remarcar:
  • ens explica la visita de les obres del SES nou. Les obres de l’edifici principal, els aularis, estaran enllestides a final d’agost. Hi haurà una o dues setmanes per netejar i posar els mobles a les aules. El menjador, vestuaris i poliesportiu han d’estar a finals de setembre.
  • La direcció del SES ens proposa el dia 22 de Juny com a data per a fer la festa de final de curs.  S’acorda demanar que es faci a partir de les 18 h perquè la majoria de pares hi puguin ser. Aprofitarien per fer la obra de final de curs de teatre, i intentaran, si hi és el mestre de música, que cantin alguna cançó. Proposarem a la direcció de fer un berenar sopar portant cadascú algun plat, i l’AMPA posaria les begudes i el pica-pica.

2.  Es valora molt positivament la participació dels nens en la festa de Sant Jordi així com, la venda de participacions pel sorteig del pernil per subvencionar el viatge a Port Aventura.

3. Hi ha poques sol·licituds pel proper curs per quedar-se al menjador. El més probable és que el proper curs comenci només amb la cantina (els nens es podran portar el menjar de casa i dinar allà) i més endavant s’engegarà el menjador si hi ha més demanda.
4. Hi ha modificacions en l’ampliació del carril bici fins el nou SES. Al final s’han decidit per l’opció de fer carril bici d’anada i tornada pels carrers Sant Eudald i Giménez Navarro, deixant la circulació dels cotxes d’un sol sentit. A la rotonda de l’ambulatori i el tros de Sant Domènec no es reserva espai pel carril bici, ja que el tros de Sant Domènec conservarà el doble sentit dels cotxes perquè puja l’autobús.
La part final del carril bici davant de l’institut seria perpendicular a la porta, amb senyalització vertical i horitzontal per creuar el Camí Ral. En alguns encreuaments es pintaria la calçada de vermell per avisar de la presència de ciclistes. Volen començar abans de finals de mes.
A la última revista municipal surt una ampliació del pressupost de 50.000 euros pel carril bici. L’import és tan elevat perquè al tros fins a Begues Park s’ha d’excavar la vessant.
També parlarem amb la direcció del SES perquè demani a l’Ajuntament que posin un guàrdia urbà a la entrada i sortida del SES.
Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: