9è Butlletí AMPA

22 09 2010

DES DE L’AMPA DEL SES DE BEGUES US INFORMEM:
A la darrera reunió de la junta de l’AMPA del SES Begues, el dia 10 de setembre vàrem tractar els temes següents :
1. Hi ha tres noves incorporacions a la junta de l’AMPA, la Maria Queralt, com a nova secretària, la Conxi Solé que participarà a la comissió de llibres i a la de tresoreria, i l’Almudena Cano que serà l’enllaç de l’AMPA amb l’associació
esportiva.
2. Aquest nou curs continuarem treballant en la millora del Bloc de l’AMPA , adjuntant més informació tant pels pares com pels alumnes. Us animem a tots a entrar al bloc i consultar la informació disponible.
3. S’aprova l’assemblea general dels socis de l’AMPA pel proper dia 1 d’octubre a les 20:00. Us animem a venir a tots!
4. Hem recordat a l’Ajuntament que vingui la policia a l’entrada dels nens a primera hora del matí per controlar el trànsit a l’entrada del SES. Tenim pendent una reunió per parlar de la seguretat.
5. El dia 7 de setembre vam parlar amb la direcció de l’Institut.
a) Amb el tema de la cantina vam acordar:
-Portar-ho conjuntament direcció SES – AMPA SES.
– S’ofereix servei de cantina els dilluns, dimarts i dijous, al preu de 10 € mensuals als fixos i 1 €/dia als esporàdics. Els tiquets dels esporàdics els ven laCristina a la secretaria de l’Institut.
– El servei de cantina serà temporalment a la biblioteca de l’institut. Els alumnes s’han de portar el dinar, la beguda, coberts i tovallons. A la biblioteca hi ha una nevera i 2 microones. 1 microones l’ha comprat l’AMPA i l’altre microones i la nevera han estat donacions de mares de l’institut.
– Hi ha 2 monitors en principi, amb la previsió de nens actual, i dinen amb dos torns. Primer dinen els de 1r, i a mida que vagin sortint entren els de 2n i 3r. Un monitor està a la biblioteca amb els que dinen i l’altre està al pati amb la resta.
Sempre hi haurà a l’Institut un membre de l’equip directiu per si sorgís algun problema important.
b) Activitats extraescolars:
– Les activitats començaran a l’octubre. Properament ens informaran de les activitats i els horaris.
c) Activitats escolars:
-Aquests curs 2010-2011 les activitats de l’institut seran:
· Jornada de portes obertes de l’institut.
· Nadal
· Fira matemàtica
· Sortida a Port Aventura
· Treball de síntesi
· Festa final de curs
Aquest any no hi haurà la festa de Sant Jordi perquè s’escau en vacances de Setmana Santa. La festa de carnaval no la faran perquè és la setmana abans de la setmana blanca i estaran d’exàmens.
d) Mostra d’entitats:
-L’entitat esportiva del SES i l’AMPA participaran conjuntament a la Mostra d’Entitats el proper diumenge 26 de setembre.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: