11è Butlletí AMPA

7 12 2010

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:
A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 19 de novembre de 2010 varem tractar els temes següents:
1.- En José Luís Sánchez i la Sònia Guillamón s’han presentat a les eleccions del Consell Escolar.
2.-S’aprova la participació dels alumnes en el concurs per escollir el nou logo de l’AMPA . Es farà a l’Institut amb la col·laboració de la direcció i dels professors. El premi per al logo guanyador consistirà en dues entrades per anar al cinema en 3D i un berenar per a dues persones.
3.- No és possible retardar la sortida del Bus de la parada de Begues Park per tal que el puguin agafar a la sortida de l’institut. Retardar-lo 5 minuts implicaria un retard acumulat en el recorregut de 20 minuts. Des de l’Ajuntament s’estan estudiant alternatives.
4.-  A l’AMPA estem preocupats per la forma de circular que tenen els nostres alumnes amb les bicicletes, patinets i skates. Per això, aquest curs concentrarà esforços en conscienciar les famílies i els joves sobre la necessitat de millorar l’actitud a la carretera. Es faran actuacions en diferents àmbits: escrits, xerrades i tallers.
5.-S’han introduït millores en el bloc. S’ha catalogat la informació per categories per tal de facilitar la recerca de temes.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: