12è Butlletí AMPA

2 01 2011

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:
A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 03 de desembre de 2010 vàrem tractar els temes següents:
1.- S’aprova comprar material esportiu per l’horari de menjador. Aquest material serà el següent: 2 pilotes de bàsquet, 2 de futbol i 1 de volei.
2.-S’aprova notificar als pares dels alumnes que es queden al menjador qualsevol tipus d’incidència que tingui lloc dins d’aquest horari. Aquesta notificació es farà mitjançant correu electrònic.
3.- S’ha exposat la problemàtica dels robatoris de bicicletes a l’aparcament exterior de l’institut a la direcció del centre. Entenem que l’aparcament hauria d’estar dins el recinte de l’institut ja que a les bicicletes robades se’ls hi va tallar el cadenat de seguretat.
4.- La Maribel Sellés presenta la dimissió com a representant de l’Ampa al consell escolar. S’aprova que la Conxi Solé sigui la nova representant.
5.- S’està preparant la informació sobre els casals per a la setmana blanca. N’hi haurà un d’esportiu i un de no esportiu. Quan es tingui la informació acabada es passarà una preinscripció a les famílies. Recordeu que la setmana blanca és del 7 al 11 de març de 2011.

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: