13è Butlletí AMPA

29 03 2011

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:

A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 21 de gener de 2011 vàrem tractar els temes següents:

1.- SETMANA BLANCA- Ja us hem enviat la informació dels casals.

2.- S’esperava que l’obra de l’institut fos recepcionada a finals de gener. Fins aleshores no era possible abordar el tema del nou emplaçament de l’aparcament de bicicletes. Ara tornarem aconsultar sobre aquest tema.

3.- Els vestuaris i les dutxes ja es poden fer servir. La direcció del centre ha encarregat 2 bancs i penjadors per acabar d’equipar-lo.

4.- PREINSCRIPCIÓ: del 14 al 25 de febrer. Matins de 10 a 14 h i dies 16 i 23 també de 15 a16:30 h. La reunió per als pares i mares dels nens de 6è de l’escola Sant Cristòfor es va fer el dia 31 degener a la mateixa escola .La reunió per als pares i mares d’alumnes d’altres centres es va fer a l’institut el dia 9 de febrer. La jornada de portes obertes de l’institut s’ha fet dissabte 12 de febrer.

5.- Es recorda als pares dels nens i nenes que es queden esporàdicament al menjador del’institut que han d’avisar a la secretària del SES per tal que ella pugui fer la comunicació oportuna a les monitores del menjador.

Anuncis

Accions

Informació