14è Butlletí AMPA

29 03 2011

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:

A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 16 de febrer de 2011 vàrem tractar els temes següents:

1.- Ensenyament assigna el 50% menys de pressupost a l’Institut de Begues. Acordem demanar a l’Institut un llistat del material que necessiten per ajudar a aconseguir el màxim possible.

2.- La direcció de l’institut proposa el 6 de maig com a data per a la celebració de la 2a Fira matemàtico-científica de Begues. En aquesta fira hi participen els alumnes de 6è de l’escola Sant Cristòfor i els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut de Begues. Hi col·laboraran els alumnes de 3r d’ESO, l’Escola d’adults i el Casal de la gent gran. Els alumnes de 2n faran altres activitats a l’institut.

3.- Se suspenen els casals programats per a la setmana blanca per manca d’inscripcions.

4. L’institut acorda no canviar l’aparcament de bicicletes a dintre del recinte per problemes amb el tema de les assegurances. De tota manera, sembla que no hi ha hagut més robatoris de bicis.

5. La coral de l’institut farà una sortida d’intercanvi amb una coral d’Euskadi el cap de setmana del 6 de maig.

6. S’acorda repetir la rifa del pernil de l’any passat per subvencionar la sortida dels alumnes a Port Aventura. Us enviarem les instruccions i els números quan estigui enllestit.

7. Ja tenim nou bloc de l’AMPA!: ampainstitutbegues.wordpress.com i nova adreçaelectrònica!: ampainstitutbegues@gmail.com.

Anuncis

Accions

Informació