15è. Butlletí AMPA

25 04 2011

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:

A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 18 de març vam tractar els temes següents:

1.- Tal i com ja us havíem comentat, hem decidit fer la rifa d’un pernil de gla per a subvencionar la sortida de final de curs a Port Aventura dels alumnes de l’Institut. Els diners que recapti cada alumne amb la venda de números revertirà en el preu final a pagar pels pares per l’excursió. El sorteig es realitzarà l’1 de Maig.

2.- S’acorda substituir la venda de números de la Loteria de Nadal per la rifa d’una panera de Nadal. Això permetrà reduir la despesa i augmentar els beneficis els quals revertiran en els alumnes del centre.

3.- La segona edició de les jornades matemàtiques es realitzaran el dia 6 de maig al Passeig de l’Església. El punt de reunió de tots els alumnes serà l’Institut de Begues. Allà, les ampes de l’institut i de l’escola oferiran esmorzar als alumnes. Els alumnes de 6è podran veure l’institut i després aniran tots al Pg. de l’Església.

Tots els alumnes del centre participaran en les activitats programades per aquest dia, ja sigui fent una exposició i explicació sobre un projecte treballat a classe ( 2n d’ESO)essent responsable d’una taula (3r d’ESO) o participant activament en els jocs ( 1r d’ESO i 6è de primària). Un total de 122 alumnes participaran en aquestes jornades.

4.- Exposició “ I tu de què vas?” sobre prevenció de drogodependències. La reunió informativa per als pares serà el dimecres 13 d’abril a les 18:30 hores a La Nau. Al mateix lloc de l’exposició es farà una visita guiada.

5.- S’acorda endegar una campanya per aconseguir material per l’institut. La direcció passa un llistat de material necessari, i des de l’AMPA elaborem una carta per enviar al màxim d’empreses possibles.

6- Ja és en marxa el concurs del logo de l’AMPA. Es fixa la data del concurs pel dia 29 d’abril. Els treballs lliurats es retornaran als alumnes el dia 22 de juny per tal de poder-los  exposar a final de curs. Us adjuntem les bases del concurs que ja s’han repartit als alumnes.

7. Es va acordar no comprar un inflador de bicis per deixar-lo a l’institut com ho havia demanat una família, per tenir la benzinera a prop.

 
Anuncis

Accions

Informació