16è Butlletí AMPA

8 05 2011

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:

A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 15 d’abril vam tractar els temes següents:

1. El total de preinscripcions pel curs vinent rebudes a l’institut ha estat de 72, per 1r, de 55 places ofertades.

2. Crèdit de Síntesi. 1r d’ESO marxarà 3 dies a Can Grau ( Olivella) 2n d’ESO marxarà 3 dies a Mas Gorgoll (Palamós) 3r d’ESO farà sortides sense pernocta. L’AMPA subvencionarà amb 20 EUR per a cada alumne soci. Als alumnes de 3r d’ESO se’ls guardarà aquesta subvenció pel viatge de final de curs de 4t d’ESO, acumulant-se amb la subvenció del curs que ve. Aquesta iniciativa es mantindrà per a tots els tercers d’ESO del centre.

3. La subvenció atorgada a l’AMPA per l’Ajuntament de Begues serà de 1.999’76 EUR

4. S’acorden diferents dotacions de l’AMPA. Les més importants són: la subvenció de 20 euros per alumne soci de l’AMPA pel crèdit de síntesi, amb un total de 2.560 EUR, i una subvenció de 2.000 EUR a l’institut per comprar material.

5. L’AMPA comprarà 6 tatamis, amb la subvenció concedida per la Generalitat.

6. Es confeccionarà una carta de compromís educatiu entre els alumnes, pares i professorat del Consell Escolar. Això respon a l’acompliment de la nova Llei d’Educació que insta als Centres a confeccionar-la.

7. Menjador. S’aplicaran les mateixes normes de conducta que a l’institut. Es controlarà als alumnes que no mengin i es notificarà als pares. S’han comprat setrilleres per qui vulgui portar amanides.

8. Les ampes de l’escola i de l’institut col·laboraran en les Jornades Matemàtiques i Científiques fent entrepans per l’esmorzar dels alumnes i comprant aigües per tots els participants.

9. Campanya material institut. S’ha enviat un correu als socis de l’AMPA i a diferents comerciants/empreses de Begues. També s’enviaran a altres empreses de fora de Begues.

10. La Mercè Canal deixa la Junta de l’AMPA tot i que seguirà col·laborant puntualment en les activitats. Li agraïm tota la seva dedicació a l’AMPA des de la creació de l’entitat.

Anuncis

Accions

Informació