17è Butlletí AMPA

19 06 2011
DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:
A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 15 de maig, vam tractar els temes següents:
1.- Els alumnes del centre gaudiran de 17 nous ordinadors a l’aula d’informàtica.  S’han comprat amb diners de l’institut, més la aportació de 2000 euros de l’AMPA i una aportació de la regidoria de  joventut de l’Ajuntament.
2. Sorteig de Port Aventura. Ja s’ha fet entrega de la paletilla ibèrica al guanyador del sorteig. Tanmateix no va quedar entesa la dinàmica del sorteig per part dels alumnes i es van retornar molts números sense vendre. Intentarem millorar-ho pel curs vinent.
3. La festa de final de curs serà el dia 22 de juny. La festa és per a tota la comunitat educativa de l’institut: alumnes, professorat i famílies. L’institut organitzarà activitats: teatre, coral, ball… L’AMPA hi col·laborarà amb les begudes i el pica pica. I demanem a les famílies que portin alguna cosa de berenar: coques, fruites…
4. Premis concursos. Us informem que els premis dels diferents concursos: premis literaris, premis fotogràfics i premi al concurs del logo de l’AMPA, s’entregaran el dia 22, durant la festa de final de curs.
5. Una productora ha llogat per una setmana part de les instal·lacions de l’institut per a realitzar-hi un documental educatiu del departament d’Indústria.
Anuncis

Accions

Informació