20è Butlletí AMPA

30 10 2011
DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:
A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 23 de setembre i a l’assemblea general, el 21 d’octubre, vam tractar els temes següents:
1.- Ens vam presentar amb el nou regidor d’educació Jordi Oriola i entre d’altres temes vam comentar el tema de l’horari d’autobusos. Ens va dir que després de parlar amb l’empresa ha estat impossible el canvi d’horari però sí que es canviarà la ubicació de la parada. Es traslladarà d’on és ara, davant del Dia, a davant de l’institut per estalviar uns minuts.
2.- S’estan imprimint les butlletes de la loteria de Nadal. Aquest any es canvia el format: en lloc de ser només participacions de la loteria, s’inclou també participació en la rifa d’una panera.
D’aquesta manera, podem tenir més guanys, per contrarestar les rebaixes en les subvencions que ha provocat la crisi.
3.- S’ha contractat una altra monitora de menjador per controlar els patis. Els alumnes que hagin de sortir del centre dins de l’horari de menjador hauran de justificar la sortida amb un paper firmat pels pares, una nota a l’agenda o un email al centre. L’Elena (monitora) farà diàriament el cobrament dels tiquets dels alumnes esporàdics que es quedin al menjador. Per poder controlar els alumnes esporàdics que s’han de quedar al menjador, els pares han d’enviar un email a l’AMPA o al centre comunicant que es queda. Si no tenim l’avís, l’AMPA no es fa responsable si l’alumne marxa del centre.
4.- Es valora positivament la reutilització dels llibres de text, però es fa constar que encara hi ha moltes famílies que no deixen els llibres, encara que no els necessitin. Això comporta un encariment innecessari a l’hora de comprar els llibres. Us recordem que per cada llibre en bon estat que es pugui reutilitzar us abonem 12 euros, la mateixa quantitat que cobrem a les famílies que el compren.
5.- Divendres 21 d’octubre va tenir lloc l’assemblea general de socis de l’AMPA. Agraïm la participació de les 16 famílies assistents, tot i que valorem negativament la poca participació general, a diferència dels dos anys anteriors. Sobretot va sorprendre la quasi nul·la participació dels nous socis, amb només una família de 1r.
Es va aprovar l’acta anterior, es va aprovar la memòria i el balanç de comptes del curs anterior, i el pressupost per aquest curs 2011-12. Es va parlar de la reutilització de llibres. Es va aprovar augmentar la quota de soci dels germans de 15€ a 20€. La quota del primer fill queda igual a 40€.
També es va parlar de la loteria, i de les subvencions de l’AMPA als alumnes socis, entre d’altres informacions. Va haver un voluntari, un pare de 1r, per entrar a formar part de la junta de l’AMPA.
Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: