22 è Butlletí AMPA

11 03 2012

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:
A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 17 de febrer, vam tractar els temes següents:
1.- Loteria: S’ha denunciat a la policia la desaparició a l’institut de sobres amb diners i butlletes de la loteria de l’AMPA. S’ha calculat que faltaven sobres per valor de 1800 € aproximadament. Tant la policia com nosaltres veiem molt difícil que es pugui descobrir qui ha comès el robatori. Encara no es pot fer balanç econòmic de la loteria perquè s’ha d’esperar a que passin els tres mesos reglamentaris per a cobrar-la. El 22 de març és la data màxima d’entrega de butlletes.
Després d’aquesta data es podrà fer el balanç definitiu de la loteria.
2.- S’ha demanat la subvenció d’aquest any a l’Ajuntament. Encara no se sap quina quantitat ens concediran.
3.- Subvenció crèdit de síntesi i viatge final de curs: s’aprova com els altres cursos subvencionar a cada alumne fill de soci de l’AMPA amb 20 € pel crèdit de síntesi de 1r i 2n. Com els alumnes de 3r fan el crèdit de síntesi a Begues, se’ls guardarà aquesta subvenció pel curs que ve. Els alumnes de 4t també tindran 20 € de subvenció pel viatge de final de curs i se sumaran els 20 euros de subvenció que se’ls hi va guardar el curs passat. Els que no siguin socis, no tindran subvenció.
4.- Port Aventura: S’acorda fer el sorteig d’una paletilla ibèrica, com els cursos anteriors, per ajudar a pagar la sortida a Port Aventura. Aquest curs però, per fer-ho més senzill, es repartiran els números als alumnes socis de l’AMPA i els diners que n’obtinguin se’ls quedaran les mateixes famílies per a fer el pagament a l’institut. L’AMPA no recollirà els diners. Les famílies hauran de controlar els diners que recaptin els seus fills.

Anuncis

Accions

Informació