23è Butlletí AMPA

6 05 2012

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:
A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 13 d’abril, vam tractar els temes següents:
1.- Balanç loteria: Degut al robatori dels sobres de la loteria, del quan us vam informar en el butlletí anterior, els comptes de la venda de loteria són negatius, però són compensats pels guanys de la rifa i perquè va tocar la loteria i l’AMPA es va quedar una part de les butlletes. En conjunt, els guanys globals de la rifa i de la loteria de Nadal són de 2551 euros.
S’acorda donar a l’Institut 2000 euros per comprar material.
2.- Subvenció Ajuntament: Ja ens ha arribat la notificació de la subvenció de l’Ajuntament. Aquest any ens han concedit 2.287,21 euros.
3.- Batxillerat- L’AMPA i la direcció de l’institut hem parlat amb el regidor de l’Ajuntament, Jordi Oriola, per fer més força per aconseguir el batxillerat a l’institut de Begues pel curs 2013-2014. Segons el Departament d’Ensenyament, en cap cas es farà batxillerat si no es pot fer de dues línies. Això vol dir tenir com a mínim 60 alumnes pel batxillerat. Com no tots els alumnes que acaben la ESO opten per fer-lo, es necessita que alumnes d’altres instituts vulguin fer el batxillerat aquí. L’Ajuntament programarà pel mes de juny una reunió informativa per a totes les famílies
interessades. També enviarà una carta informativa a les famílies de Begues amb fills a 3r ESO i publicarà la informació al butlletí de l’Ajuntament del mes de juny. També han parlat amb l’Ajuntament d’Olesa, que també informarà a les famílies que hi puguin estar interessades.

Anuncis

Accions

Informació