24è Butlletí AMPA

5 06 2012

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:
A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA de l’Institut de Begues, el dia 11 de maig, vam tractar els temes següents:
1.- Subvenció material: L’AMPA ha comprat 5 portàtils per a l’institut per 2.283,30 €.
2.- Subvenció viatge 4t: L’AMPA aporta pel viatge de final de curs de 4t la quantitat equivalent a 40 € per alumne. Són els 20 € que els correspon d’aquest any més els 20 que no van gastar el curs passat. Si algun alumne és soci nou d’aquest any, només li corresponen 20 €.
3.- Proposta reutilització: L’empresa Bookiwi ens va oferir portar un sistema de venda – reutilització de llibres per estalviar la feina a l’AMPA. Es basa en que les famílies donin els seus llibres usats a l’empresa a canvi de punts per comprar els seus llibres nous millor de preu i poder optar també als llibres de 2a mà. L’empresa es faria càrrec de tota la feina i l’AMPA només hauria de repartir la informació. Estudiant tot el procés veiem que encara que estigui ben pensat, no sortirà tan barat com el sistema que fem nosaltres, ja que no cobrem res per la nostra feina. És un projecte molt interessant però és el primer any que l’engeguen i no tenen cap experiència. S’acorda no agafar-ho de moment però es pot replantejar més endavant.
4. Control drogues: S’acorda presentar un escrit a l’Ajuntament demanant més control sobre el consum de drogues al carrer en determinades zones del poble, amb el mal exemple que això dóna als nostres alumnes. Tenim pendent la reunió amb l’Ajuntament pel proper dia 6 de juny per aquest tema.
Més informació:
El dia 31 de maig va tenir lloc el Consell Escolar Extraordinari per parlar del canvi d’horari pel curs vinent. Com ja sabeu, us vam enviar la proposta de la direcció del centre, per saber les vostres opinions. El quadre de les votacions és aquest:

1r

2n

3r

4t

HORARI 2 TARDES

10

3

2

0

HORARI INTENSIU

19

27

23

8

 

 

VOTS TOTALS PER ALUMNES

VOTS TOTALS PER FAMÍLIES

HORARI 2 TARDES

15

13

HORARI INTENSIU

77

68

D’acord amb els vots de la majoria de les famílies vam votar que estàvem d’acord amb l’horari proposat per la direcció del centre, de jornada intensiva o continuada. Vam demanar però, que a l’acta del consell escolar constés que hi havia algunes famílies que preferien l’altre horari. Es va acordar adjuntar a l’acta, el quadre de les votacions. La resta de membres del consell escolar: alumnes, professors, PAS i Ajuntament, també van votar a favor del canvi d’horari. Per tant, va ser aprovat. El dia 1 de juny la direcció va presentar el projecte al Departament d’Ensenyament i ara estem a l’espera de la decisió de la Generalitat. Ho han de comunicar abans de finals de mes. Us mantindrem infomats.

Anuncis

Accions

Informació