Comença el servei de cantina

15 09 2012
El servei de cantina comença el proper dilluns 17 de setembre.  S’ofereix de dilluns a dijous, igual que les activitats extraescolars.
L’horari del servei de cantina és de 14:50  a 15:30 hores.
Els alumnes han de portar el dinar, coberts, tovalló i beguda. Al menjador de l’institut hi ha neveres, microones i setrilleres a la seva disposició.
També hi ha la vigilància d’una o dues monitores depenent de la quantitat d’alumnes.
Aquesta primera setmana hi ha pocs nens inscrits al menjador però es farà el servei igualment, perquè comptem que el nombre d’alumnes augmentarà quan comencin les activitats extraescolars la setmana següent. Si quan estigui tot en marxa no hi ha un mínim d’alumnes que es quedin s’haurà de replantejar el servei de cantina.
El preu de la cantina dependrà també del nombre d’alumnes que en facin ús. Per orientar-vos, el curs 2011-2012 el servei de cantina (3 dies a la setmana)  costava 12 euros mensuals als alumnes fixos i 1,5 €/dia als esporàdics.  Així aquest curs, si hi ha prou alumnes, el preu seria d’uns 16 euros mensuals per als alumnes que es quedin els 4 dies.
Per ara, la monitora de menjador, la Lourdes, apuntarà cada dia els alumnes que hi vagin i quan fixem el preu ja us el comunicarem.
Si voleu apuntar els vostres fills al servei de cantina els 4 dies, i encara no ho heu fet,  ens ho podeu comunicar via email i ja començarem a fer un llistat dels alumnes fixes.
 
Anuncis

Accions

Informació