Informació servei de cantina

10 10 2012
Dies enrere us vam comunicar que esperàvem el començament de les activitats extraescolar organitzades per l’institut i saber els alumnes que es quedarien a la cantina per fixar-ne el preu. Us vam donar com a preu orientatiu els preus del curs passat 1,5 euros diaris.
Les activitats han començat aquesta setmana però de moment no hi ha molts inscrits i sol una part es queden al menjador.
Des de l’AMPA hem acordat que fins a final d’aquest mes d’octubre fixem el preu diari de la cantina en 1,5 euros perquè era la orientació que havíem donat, tot i que no cobreix el monitoratge. Esperarem durant aquest mes si hi ha més inscripcions a les activitats i, per tant, a la cantina i a final de mes valorarem si es pot deixar aquest preu, si s’ha d’augmentar o si no és viable el servei. 
Per ara, com que dilluns no hi ha cap activitat en marxa, ni demanda del servei de cantina, s’anul·la aquest.
Continua la cantina pels dimarts, dimecres i dijous i els alumnes hauran de portar 1,5 euros diaris (durant aquest mes) i donar-los a la monitora de menjador, la Lourdes.
A les famílies que han anat fins ara els enviarem un email amb el preu que han d’abonar dels dies que s’han quedat fins ara. També li han de donar a la Lourdes.

 

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: