26è Butlletí – octubre 2012

29 10 2012

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:

1.- Començament del curs – consell escolar: Aquest curs ha començat amb 208 alumnes, 19,5 professors (17 dels quals són els mateixos del curs passat), 2 conserges i mig administratiu.

Les dates dels períodes lectius es poden veure al calendari del bloc de l’institut. Les jornades culturals previstes: Nadal 21 de desembre, Sant Jordi 23 d’abril, Jornada matemàtica 10 de maig pendent de confirmació amb l’escola, i festa final de curs 26 de juny.

Els dies festius del curs són tots els festius més els 4 de lliure disposició que ja es van acordar a final de curs: 2 de novembre, 7 de desembre, 11 de febrer i 20 de maig.

2.- Quota de material: També a la reunió del Consell Escolar ens van explicar com es gasta la quota de material que es paga amb la matrícula. La aportació de les famílies és de 9.650,00 euros. La despesa global en el material ha estat de 9.902,99 euros. Per tant, l’institut ha posat 252,99 euros de la diferència. Resumint, el material que s’ha comprat és: 6.262,54 euros en: 5 portàtils (els altres 5 portàtils els va comprar l’AMPA amb la subvenció del curs passat), un equip de so, les agendes, paper i fotocòpies per a tot el curs; 396,57 euros en material de Tecnologia; 624,71 euros en material per a visual i plàstica; 959,18 euros en material pel laboratori i reactius; 353,89 euros en material per matemàtiques; 974,00 euros en material per educació física; 213,25 euros en material per anglès i 118,85 euros en diccionaris de castellà.

3.- Cantina i activitats extraescolars: Tal i com us vam informar, l’institut va oferir diverses activitats extraescolars però només van començar 3 que tenien prou inscripcions. Les activitats eren: dimarts: hip hop, dimecres: cuina creativa i dijous: teatre.

La cantina només es fa el dia que hi ha activitats perquè els altres dies no hi anava ningú.

Després d’uns dies, s’anul·la l’activitat de teatre dels dijous perquè s’esborren algunes alumnes i no hi ha prou inscrits. Alhora, també s’anul·la el servei de cantina dels dijous.

Acordem esperar tot el mes d’octubre a veure si s’animen les activitats i la cantina. Per ara deixem el preu a 1,5 euros per dia, i a final d’octubre es valorarà si s’ha d’apujar el preu o inclús el manteniment del servei.

 4. Renovació càrrecs Junta: Els càrrecs de la junta de l’AMPA s’han de renovar cada 2 anys segons els estatuts. El passat 19 d’octubre va tenir lloc l’assemblea general de socis de l’AMPA. Es va renovar el càrrec de presidenta, van deixar el càrrec la vicepresidenta (Montserrat Pugès) i una tresorera (Maribel Sellés) i va haver dues incorporacions a la junta. La secretària i l’altre tresorera només porten un any en el càrrec i per tant, segueixen vigents. Els càrrecs de la junta directiva van quedar així:

Presidenta: Sònia Guillamón

Vicepresidència: (vacant)

Secretària: Maria Queralt

Tresorera: Conxi Solé

 

5. Loteria Nadal: Degut al robatori dels sobres amb els diners de la loteria que hi va haver l’any passat, s’ha acordat que aquest any no vendrem loteria de Nadal. S’ha de pensar en altres maneres de recaptar diners per poder subvencionar l’institut per comprar material o sortides. Es pensa en fer alguna rifa però es demanen idees noves als socis.

 

6. Batxillerat a l’institut de Begues: Diumenge 30 de setembre, l’AMPA va estar a la Mostra d’Entitats, amb l’Associació Esportiva de l’Institut, i vam estar repartint informació sobre la possibilitat d’engegar el batxillerat al nostre institut. És essencial l’interès i la col·laboració de les famílies, ja que sense un mínim de sol·licituds, el Departament no podrà implementar aquests estudis, tot i que ja hi ha les instal·lacions suficients. Per això, encara que l’Ajuntament, la direcció de l’institut i l’AMPA estem fent tots els esforços perquè pugui ser una realitat al més aviat possible, necessitem el suport de les famílies.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: