27è Butlletí – maig 2013

21 05 2013

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:

1.- Resultats proves competències bàsiques de 4t: Us informem dels resultats del nostre institut en comparació a la mitjana dels instituts de Catalunya.
Alumnes amb nivell mitja-alt o alt:

taula 2

2.- Subvencions de l’AMPA:
– Port Aventura: Aquest curs, com els anteriors, hem subvencionat la sortida de Port Aventura organitzant la rifa d’una paletilla. Vam entregar 25 butlletes a cada alumne soci de l’AMPA per vendre-les al preu d’un euro.
– Crèdits de síntesi: També hem subvencionat les sortides del crèdit de síntesi de 1r i 2n amb 20 euros per alumne-soci. Com el crèdit de síntesi de 3r es fa per Begues, com cada any guardem aquests 20 euros pel viatge de fi de curs que faran a 4t. Els alumnes-socis de 4t han tingut una subvenció pel viatge de final de curs de 40 euros (els que eren socis des del curs passat). Als alumnes que no van al viatge se’ls ha pagat la sortida de Port Aventura.
– Subvenció material institut: Aquest curs l’institut ha instal·lat 3 kits de projecció en les aules de laboratori, dibuix i informàtica. L’AMPA ha subvencionat un kit per valor de 1.279,89 euros. Estem pendents d’acordar més dotació econòmica d’acord amb el centre.

3.- Rifa paletilla: El sorteig de la paletilla d’aglà de la rifa s’ha fet amb les 4 últimes xifres del sorteig ordinari de la ONCE del mateix dia de la sortida a Port Aventura, el 16 de maig, i el núm. guanyador ha estat: 8 6 9 1

Si teniu la butlleta amb aquest número poseu-vos en contacte amb l’AMPA.

4.- Llibres 2013-2014: Aquest curs seguirem amb la reutilització de llibres de text. Es recolliran els llibres usats en bon estat quan acabin les classes. Pagarem 12 euros per cada llibre que porteu, que es descomptaran del rebut dels llibres pel curs vinent. Us passarem la informació del dia i hora que podreu venir a portar els llibres. Els llibres hauran d’estar en bon estat i sense escriure.
Per sol·licitar els llibres pel curs vinent farem servir un sistema nou de comada telemàtica. Més endavant us passarem la informació.

5.- IV Fira Matemàtica i Ciències: Enguany s’ha celebrat el divendres 10 de maig al Passeig de l’Església, com és habitual, i ha comptat amb la participació dels alumnes de sisè de l’Escola Sant Cristòfor i els de primer i tercer de l’Institut. Els alumnes de segon i quart han fet una gimcana científica al mateix institut.
En acabar, l’AMPA ha donat una ampolla d’aigua i unes patates fregides a tots els participants, alumnes i mestres.
Com sempre hem gaudit d’una magnífica jornada que ha funcionat com un rellotge. Gràcies a tots els que ho han fet possible.
fira mat

6.- III Fòrum del Projecte Educatiu de Begues:  El dissabte 11 de maig va tenir lloc la cloenda del tercer Fòrum del PEB, on hi participa habitualment l’AMPA, amb una jornada de debat i generació de propostes per ajudar a afrontar, tots plegats, el reptes de futur de Begues.
L’optimisme i les oportunitats per fer Begues més just i solidari van ser els motors que van animar als participants, una trentena, a fer propostes al voltant de tres eixos de debat: el consum col·laboratiu, la gestió responsable de la roba i un calaix de sastre on es van tractar temes de voluntariat, feina, joventut i transport, bàsicament.
Ven aviat el grup promotor farà arribar el recull de propostes sorgides de la jornada, que complementaran les recollides en anteriors edicions i que tan bon resultat han donat.
fira 3

Continuarem informant.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: