28è Butlletí – juliol 2013

20 07 2013

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:

1.- Començament del curs 2013-2014: Les classes començaran divendres 13 de setembre.
Es prorroga el marc horari d’aquest curs de 8:10 a 14:50. Els dies de lliure disposició acordats en el consell escolar municipal per unanimitat entre totes les escoles del poble són dijous 31-10-13, dilluns 3-3-14 i divendres 2-5-14.
Es manté la plantilla en número de professorat pel curs vinent en 19,5 professors. En altres instituts l’han reduït però com aquest és més petit l’han mantingut.
Es va demanar pel curs vinent 1 auxiliar de conversa d’anglès i un altre d’alemany. Han concedit l’auxiliar d’alemany 12 hores a la setmana. Podrà anar a totes les classes d’alemany.

2.- Justificació quota material (matrícula) curs 2012-13: En aquest curs 2012-2013 les famílies van pagar 50 euros per alumne en concepte de quota de material (matrícula). En total eren 206 alumnes x 50 euros es va ingressar 10.300 euros. Aquests diners s’han gastat en les despeses de repercussió directa als alumnes: en agendes, paper, material de papereria per les aules, fotocòpies, en material per les diferents assignatures: ciències naturals, matemàtiques, educació física, socials, visual i plàstica, tecnologia, hort, informàtica, anglès, alemany i castellà; en l’assegurança escolar obligatòria, projectors per a les classes, en la fira de matemàtiques i ciències, Sant Jordi i els focus de la sala d’actes. En total s’ha gastat 10.459,32 euros.

3.- Llibres 2013-2014: Finalitzat el termini de sol·licitud de llibres, ja hem assignat mitjançant un excel els llibres de segona mà. La resta de llibres demanats seran nous. Ja hem fet la comanda a les editorials. Properament enviarem un email a cada família comunicant la quantitat que heu de pagar en concepte d’AMPA i de llibres, així com l’abonament dels llibres usats que heu portat. També us donarem el núm. de compte on heu de fer l’ingrés.
Els llibres els entregarem als alumnes el primer dia de classe, el 13 de setembre. Només s’entregaran els llibres als alumnes que estiguin al corrent de pagament.

BON ESTIU A TOTHOM!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: