Butlletí número 29 – octubre 2013

22 10 2013

DES DE L’AMPA DE L’INSTITUT DE BEGUES US INFORMEM:

1.- Començament del curs 2013-2014

Ja hem començat un nou curs! Us donem la benvinguda a totes les famílies amb les quals ens tornem a trobar i també a les noves d’aquest any.

Us informem que:
– Els dies de lliure disposició acordats en el consell escolar municipal per unanimitat entre totes les escoles del poble són dijous 31-10-13, dilluns 3-3-14 i divendres 2-5-14.
– Les jornades culturals son: Nadal (20-12-2013), Sant Jordi (23-4-2014), Jornada matemàtica i científica (16-5-2014) i la festa de final de curs (26-6-2014), aquesta última per a alumnes, famílies i professorat.
– La sortida a Port Aventura serà el dia 29-5-2013.
– La sortida de 1r i 2n per fer el crèdit de síntesi serà de l’11 al 13 de juny.
– La sortida de 3r a la esquiada serà del 5 al 7 de febrer.
– El viatge de final de curs de 4t serà la segona setmana de juny.
– Es manté la plantilla en número de professorat amb 19,5 professors. En altres instituts l’han reduït però com aquest és més petit l’han mantingut. Es va demanar per aquest curs 1 auxiliar de conversa d’anglès i un altre d’alemany. Han concedit l’auxiliar d’alemany 12 hores a la setmana. Podrà anar a totes les classes d’alemany. Ha començat el dia 8 d’octubre i hi serà fins la segona setmana de març.
– La direcció de l’institut va demanar entrar al Projecte Ingenious i hem estat acceptats com a centre pilot. Aquest curs faran activitats els alumnes de 2n. Aquest programa se centra en l’estudi de les ciències, amb pràctiques, amb el suport d’empreses internacionals i en anglès.
– El curs passat ja es va introduir l’anglès a 4t, fent les classes d’ètica en anglès i es continuarà fent aquest curs.

2.- Subvencions

Durant el curs passat l’AMPA va fer una aportació per a material de l’institut de 1279€, per a un dels 3 kits de projecció que va comprar l’institut per les aules de laboratori, dibuix i informàtica. La subvenció de l’AMPA a l’institut va quedar pendent de completar-se, en no saber l’import de la subvenció de l’Ajuntament. L’aportació de l’Ajuntament del curs anterior ens va arribar amb el curs ja tancat. La subvenció concedida és de 2.058,30 €.

A final de curs, la direcció va sol·licitar subvenció de l’AMPA per poder dotar les 8 aules d’alumnes amb un ordinador i un armari tancat. El pressupost era de 3.667,07 euros.

En la primera reunió de l’AMPA d’aquest curs hem acordat aportar a l’institut 2000€ més, com a subvenció del curs 2012-13, i avançar 1667 euros com a part de la subvenció d’aquest curs 2013-14 per poder cobrir tota la instal·lació d’ordinadors d’aula.

3.- Camí escolar segur

El passat 18 de setembre vàrem assistir a una reunió a l’Ajuntament on van presentar una proposta per fer camins escolars senyalitzats perquè els alumnes del poble puguin anar caminant a les escoles i instituts de Begues. Hi ha tres fases d’implantació: 1a. fase escoles, 2a. Institut, 3a. St. Lluís. Ens passaran una proposta, que distribuirem entre els socis per recollir les opinions de les famílies.

4.- Mostra d’Entitats

Diumenge 29 de setembre vam ser-hi presents a la Mostra d’Entitats, com cada any conjuntament amb l’Entitat Esportiva de l’institut. Va ser un èxit de públic per tota la Mostra, on tothom es va poder informar de les activitats que fan les diverses associacions del poble.

5.- Assemblea general de pares i mares

S’acorda la data per l’assemblea general d’aquest curs. Serà el proper dijous 14 de novembre, a les 18:45 h en primera convocatòria i a les 19:00 h en segona convocatòria.

És molt important l’assistència a l’assemblea general per poder estar informats, per resoldre dubtes i per participar en el funcionament de l’associació.

També és necessària la incorporació de nous socis com a membres de la junta per agafar el relleu en un futur, ja que la majoria dels actuals membres tenim els fills a 3r i 4t. Si es vol continuar gaudint de les avantatges de l’aprofitament dels libres usats necessitem noves incorporacions de pares/mares de 1r o 2n que puguin donar continuïtat al projecte.

Aquells que vulgueu venir a participar a la junta ens ho podeu comunicar a l’assemblea o podeu enviar-nos un correu.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: