CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA – 22 de gener a les 19h

17 12 2014
Benvolguts socis,
El passat dia 11 de desembre va tenir lloc l’assemblea general de pares i mares d’aquest curs.
Lamentablement, a la reunió van assistir 8 pares i mares de l’institut, a més dels membres actuals de la junta.
Tal i com us vam comunicar, la vostra assistència era molt important, atès que s’havien de renovar els càrrecs de la junta directiva, i la majoria de càrrecs cessàvem perquè els nostres fills finalitzen aquest curs la seva estada a l’institut.
No va sortir cap voluntari per apuntar-se a la junta de l’AMPA ni per cap càrrec de la junta directiva.
Per normativa, la renovació dels càrrecs de la junta de l’AMPA s’ha d’aprovar en assemblea general.
Ens veiem obligats a convocar una assemblea general extraordinària amb un únic punt a l’ordre del dia: Nova junta directiva: elecció de càrrecs.
Us convoquem a aquesta nova assemblea, que tindrà lloc el dia 22 de gener, a les 19 h en primera convocatòria, i 19:05 h en segona convocatòria, a la biblioteca de l’institut.
Si entre tots els pares i mares no surt una nova junta, es dissoldrà l’entitat AMPA INSTITUT BEGUES i l’institut quedarà sense AMPA.
Us recordem que l’AMPA organitza la venda i distribució dels llibres de text, i reutilització de llibres usats. Si no hi ha AMPA, NO HI HAURÀ AQUEST SERVEI.
 
A més, l’AMPA és el pont de comunicació entre les famílies i el professorat, fa tasques d’informació i acompanyament a les famílies, pot organitzar tallers o xerrades, atorga subvencions als socis per les sortides escolars, subvencions a l’institut per la compra de material necessari per l’educació dels nostres fills i filles, i participa en els premis i festes de l’institut.
Per si voleu saber quines són les tasques de l’AMPA, us adjuntem aquesta breu informació, extreta del  web del Departament d’Educació  de la Generalitat de Catalunya.

Què és l’Associació de Pares i Mares (AMPA)?

És l’associació dels pares i mares dels alumnes d’un mateix centre educatiu (de primària o de secundària) i les seves funcions són entre altres:

  • Afavorir la relació i coordinació entre les famílies i el personal docent.
  • Ser la veu dels pares i mares davant de les administracions públiques.
  • Treballar per millorar la participació i el compromís dels pares, fills i de la societat en general i de l’educativa en particular.
  • Informar i orientar al pares sobre el funcionament del centre i de temes relacionats amb el menjador escolar, l’adquisició de llibres de text, les activitats extraescolars…
  • Organitzar activitats formatives (xerrades, escola de pares i mares, cursos) i activitats socio-culturals (festes, concerts, fons per la biblioteca,..) que afavoreixin l’educació dels nostres infants i facilitin el coneixement i la relació entre les famílies.

D’aquí la importància de la nostra participació com a pares i mares en l’AMPA per l’educació del nostres infants. No és obligatori formar part de l’AMPA, però sí molt recomanable.

L’AMPA en cap cas és una organització de beneficència. Les famílies que en formem part paguem una quota anual o mensual i esdevenim socis. Els socis tenim dret a decidir i formar part dels òrgans de l’Associació i els diners que es recapten es destinen en benefici de tots els infants del centre: activitats extraescolars, adquisició de material, excursions, etc.

Per conèixer més les AMPA’s de primària

http://www.fapac.cat

Per conèixer més  les AMPA’s de secundària

http://www.fapaes.net/index.asp

I no dubteu a contactar-nos si voleu saber-ne més.
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: