INFORMACIÓ IMPORTANT LLIBRES CURS 2015-2016

4 06 2015

Benvolguts socis de l’AMPA,

El proper curs 2015-2016 caldrà que els instituts de secundària comencin a aplicar la Llei LOMCE o Llei WERT en els grups de 1r i 3r d’ESO. El curs següent s’aplicarà també en els grups de 2n i 4t. Aquesta llei afectarà de diverses maneres els nostres fills, modificant, canviant o substituint  continguts d’algunes matèries. Aquests canvis comportaran l’obligatorietat de substituir pràcticament la totalitat dels llibres de 1r i de 3r aquest proper setembre i els llibres de 2n i 4t abans d’iniciar el curs 2016-2017.

Per tant, de cara al proper curs, els llibres de 1r i 3r seran pràcticament tots nous i els llibres de 2n i 4t encara seran de 2a mà, ja que seran els mateixos que actualment estan utilitzant els alumnes de 2n i 4t.

És per això, que us demanem a les famílies que vetlleu per que els dies 15/6/2015, i el  dia 23/6/2015 (dia de recollida de les notes) els alumnes entreguin els llibres a l’institut.

Aquest any comptem amb la col·laboració del professorat i la recollida de llibres es farà directament a les aules i seran els professors qui prendran nota dels llibres que cada alumne entrega. Els alumnes que necessitin algun llibre per estudiar a l’estiu, entregaran els llibres durant el mes de setembre.

Destaquem un fet de màxima importància: l’editorial Castellnou, editora de l’actual llibre de matemàtiques de 2n i de 4t malauradament ha tancat, és a dir, no serà possible comprar llibres de matemàtiques de 2n ni de 4t de cara al proper curs.   Us preguem que us assegureu que els alumnes tornin tots els llibres, però, que pareu especial atenció i cura al llibre de matemàtiques.

A dia d’avui,  els professors de l’institut no han pogut decidir quins llibres de text es faran servir el proper curs, donat que la majoria d’editorials no els tenen enllestits. Per tant, tampoc coneixem el cost d’aquests llibres.  Així que disposem de més informació us la trametrem puntualment.

Us recomanem que visiteu sovint el nostre Blog, https://ampainstitutbegues.wordpress.com/, donat que aquí anirem pujant tota la informació al respecte d’aquest i d’altres temes.

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte,

Salutacions,

AMPA INSTITUT BEGUES

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: